50 kr.

Torsdag 02. sep 2021
Kl. 18:00

Middelfart Sparekasse, Middelfart, Havnegade 21, Middelfart, Danmark

Køb billet
Større tekst
- 100% +
Læs op

Fællesspisning og foredrag

Kom og mød initiativtageren bag March mod Ensomhed. March mod Ensomhed er et initiativ startet af Patrick Cakirli. Konceptet er enkelt. Han skal gå en tur på 1.600 km rundt i Danmark. Men han må kun gå, hvis han har følgeskab  – ellers skal han stå stille. På den måde bliver hans vandring et symbol på vigtigheden af fællesskab. Patrick starter i Nexø 16. august og slutter i Esbjerg 10. oktober.

Middelfart Sparekasse støtter kampen mod ensomhed

Middelfart Sparekasse er hovedsponsor for Patricks march i 2021. Sammen med Patrick vil vi være med til at sætte fokus på at forebygge ensomhed blandt børn og unge. Derfor hjælper vi også med at arrangere fællesspisning og et foredrag med Patrick. Et arrangement, vi har stablet på benene sammen med Middelfart Kommune.

Kom til fællesspisning og foredrag

Er du nysgerrig på at høre mere om Patrick og hans initiativ, så kom til fællesspisning og foredrag i Middelfart Sparekasse i Middelfart. Billetter til fællesspisning inkl. foredrag koster 50 kr. pr. person. Middelfart Sparekasse sponsorerer drikkevarer til maden. Billetindtægten går ubeskåret til Ventilen Danmark, en frivillig social organisation, der har til formål at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge i Danmark.

Om Patrick Cakirli

Med en turbulent opvækst på skiftende opholdssteder og i plejefamilie har Patrick selv oplevet ensomhed og i december 2016 blev hans ensomhedsfølelse så voldsom, at han besluttede sig for at række ud efter hjælp på de sociale medier. Han skrev:

“Jeg er desperat efter at møde nye mennesker. Jeg er ensom og går igennem den hårdeste periode i mit liv. Jeg vil sidde på trapperne foran Københavns Rådhus fra kl. 14-20. Jeg har sorte bukser og en North Face taske på.”

Hvad der skete den dag foran Københavns Rådhus kan du høre mere om i Patricks foredrag.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os