31,50 kr.

Køb billet her

Mandag 14. nov 2022
Kl. 19:30 - 21:00

Havnegade 21, 5500 Middelfart, Danmark

Køb billet
Større tekst
- 100% +
Læs op

Livet ved Middelfart havn i 1800-tallet frem til 1930

Kom med på en spændende rejse gennem Middelfart Havns historie over en periode på ca. 100 år, når MOLF og Middelfart Museumsforening inviterer til årets fællesarrangement.

Asger Frederiksen og Jens Glindvad vil fortælle historien om Lillebæltsværftet og hvilke både og joller, der er produceret på værftet. Du får også et nærmere indblik i trækbanen og færgefarten fra Middelfart. Den beretning står Peter Storm for. Trækbanen fragtede gods til og fra havnen, og bilfærgerne havde deres gyldne tider fra 1920 og frem til broens indvielse i 1935.

Sidst, men ikke mindst, vil Maiken Nørup fortælle om havnenes betydning for byen som handels- og arbejdsplads. Havnen strakte sig helt ude fra Kabelfabrikken og ind til Gammelhavn. Derudover havde de lokale fiskere fangstbåde hele vejen rundt om halvøen.

De spændende beretninger vil blive ledsaget af Middelfartsange, som alle kan synge med på. Til at sikre, at det hele stemmer, har vi fået hjælp fra Tove Jacobsen.

Vi sørger også for, at der er lidt godt til ganen. Vi skal nemlig smage på havnestemningen. Derfor serverer vi øl og fedtemadder, som der efter sigende blev spist mange af dengang.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os