Alle er velkomne

Onsdag 29. maj 2024
Kl. 14:00 - 16:00

Middelfart Sparekasse, Prinsessegade, Fredericia, Danmark

Større tekst
- 100% +
Læs op

Kom og sig tillykke til Henrik

Henrik Troelsen, afdelingsdirektør i Fredericia, runder et skarpt hjørne – nemlig 60 år. Det skal vi naturligvis fejre. 

  • Onsdag 29. maj 2024 kl. 14-16
  • Middelfart Sparekasse, Prinsessegade 95, 7000 Fredericia

Vi har selvfølgelig sørget for lidt lækker at spise og drikke. 

Alle er velkomne til at kigge forbi og ønske Henrik tillykke.

Holder af store frihedsgrader

Henrik Troelsen er født i Kolding, opvokset i Middelfart, og efter 19 år med bopæl i Fredericia vendte han sammen med sin kone Annette tilbage til Middelfart i 2019, hvor ikke mindst havearbejde fylder meget for ham.

Der er også tre børn, tre svigerbørn samt fem børnebørn og en sjette på vej, så der er nok at fylde fritiden ud med, som Henrik Troelsen siger.

33 års anciennitet i Middelfart Sparekasse fortæller historien om et godt match, og Henrik Troelsen har hverken mistet gnisten eller gejsten.

– Jeg har som afdelingsdirektør store frihedsgrader, selvfølgelig i tæt dialog med direktør Jette Rosenberg, og for mig er afdelingens største aktiv de dygtige kollegaer, jeg arbejder sammen med i Fredericia, siger afdelingsdirektøren.

Kortspil fører til sjældne rejser

Han er blandt andet kendt som en stor diplomat samt for sine fine evner til at tale med alle og på den bund har Fredericia-afdelingen igennem mange år udviklet sig til at spille en betydende rolle i fæstningsbyen.

– Det er min fornemmelse, at vi har et godt ry i Fredericia, og vores placering er, med udviklingen af Kanalbyen, blevet helt fantastisk. Det handler om at være aktiv og tæt på det, der sker i byen, og det forsøger vi at være efter bedste evne, siger Henrik Troelsen, som udover havearbejde har jagt som en stor hobby, og så er der naturligvis kortklubben.

– Vi mænd mødes og spiller kort, mens kvinderne også mødes, men det er vist mest for at snakke, siger han med et skævt smil.

Fælles for kønnene er dog, at de indbetaler til en fælles rejsekonto, og én gang om året går turen så til steder, som ikke står øverst på hitlisten hos et rejsebureau.

– Vi har for eksempel været i Tirana i Albanien, hvorfra vi tog guidede ture ud i landet, og vi har også været i Kyiv, hvilket var en stor og positiv oplevelse, synes jeg. Siden er der desværre sket forfærdelige ting i den region, siger Henrik Troelsen, som snart går i gang med endnu et årti i sit liv.

– Jeg har det helt fint med at fylde 60 år, konstaterer han roligt.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os