Tilmeld dig nu

Torsdag 12. okt 2023
Kl. 17:00

Middelfart Sparekasse, Middelfart, Havnegade, Middelfart, Danmark

Tilmeld
Større tekst
- 100% +
Læs op

Kom og sig farvel til Møller

Det er ikke til at forstå, men inden længe er vicedirektør Peter Møller ikke længere en del af dagligdagen i Sparekassen. Det bliver både vemodigt og velfortjent, når Peter går på pension med udgangen af september.

Afskedsfest med familie og kollegaer

Peters betydning for Sparekassen gennem mere end 30 år kan ikke overvurderes, så selvfølgelig skal vi sige farvel til ham med manér. Vi inviterer derfor alle kolleger til afskedsfest på hovedkontoret. Der er mulighed for at støde til, som det passer dig bedst.

  • Torsdag 12. oktober fra kl. 17
  • Der serveres mad mellem 17 og 19
  • Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart

Uden at røbe for meget, så kan du godt forvente en menu i Peters ånd. Efter maden serverer vi kaffe og vin, så der er lagt op til nogle gode, hyggelige timer i hovedsædet sammen med Peter. Afskedsfesten er særligt for kollegaer – så kom og vær med til at give ham et brag af en afsked.

Kom og bliv fyret en sidste gang

Af hensyn til planlægningen har vi brug for, at du tilmelder dig. Det kan du gøre via dette link. Skynd dig at bruge det, så du kan blive fyret af verdens bedste vicedirektør en sidste gang. Det tror vi, at både du og han vil sætte pris på 😉

Tilmeld dig senest 29. september kl. 12.00.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os