Koncerten er gratis - men du skal hente en billet

Torsdag 02. dec 2021
Kl. 19:30

Kedelhuset, Papirfabrikken, Silkeborg, Danmark

Hent billetter
Større tekst
- 100% +
Læs op

Julekoncert i Silkeborg

Kom til julekoncert i Kedelhuset med de to musikalske sønderjyder Mark Dixon og Christoffer Brodersen. Det er en erfaren duo, men det er første gang, at de skal spille julekoncert i Silkeborg.

Julekoncerten med Mark og Christoffer

Gavesækken er fuld af musikalske julelækkerier. Med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits sørger Mark og Christoffer for, at du går hjem med et kæmpe smil på læberne og julestemning helt ind i inderste hjertekammer.

Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i årets løb.

Om Mark og Christoffer

  • Christoffer Brodersen er opvokset i Gråsten og uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia. Han har spillet hovedroller i adskillige musicals rundt om i Danmark; bl.a. Jysk Musikteaters anmelderroste opsætning af Chess.
  • Mark Dixon opvokset i Hørup på Sydals og uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London. Mark er en flittigt brugt solist til shows og koncerter i hele Danmark. Han er desuden manager og frontmand i orkesteret Festmaskinen.

Billetindtægten går ubeskåret til et lokalt initiativ

Billetindtægten går ubeskåret til et velgørende formål, som vi offentliggør til julekoncerten.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften i Kedelhuset.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os