Det er gratis at deltage

Torsdag 07. dec - Torsdag 21. dec 2023
Kl. 15:00 - 18:00

Bredgade, Tørring, Danmark

Større tekst
- 100% +
Læs op

Jul i Juvelen i Tørring

Middelfart Sparekasse bakker op om det lokale handelsliv i Tørring, og både børn og voksne kan glæde sig.

Tre dage i december viser medarbejderne hos Middelfart Sparekasse i Tørring, at de tager byens slogan, Handel hvor dit hjerte bor, seriøst.

  • Torsdag  7. december 2023  – kl. 15-18
  • Torsdag 14. december 2023 – kl. 15-18
  • Torsdag 21. december 2023 – kl. 15-18

Sparekassen er derfor vært for julehygge for børn i og omkring Juvelen på torvet i Tørring, mens mor og far klarer julegaveindkøbene, og for afdelingsdirektør Danny Herløv Aagaard skyldes det flere ting.

For det første ønsker vi altid at understøtte den lokale handel, og for det andet har byens detailhandel haft det hårdt på grund af flere års byggeprojekter, som blandt andet udfordrede tilgængeligheden til butikkerne, fortæller Danny Herløv Aagaard og tilføjer:

Det kunne være fedt, hvis vores tiltag tjener til inspiration, så flere byder ind med arrangementer i de respektive butikker. På den måde kan vi skabe rammerne for tre dage med ekstra hygge og handel i byen.

Tager gerne initiativ

Hos Middelfart Sparekasse bliver der budt på både kreative aktiviteter og lidt til den søde tand for børnene, og det bliver også muligt at købe pølser og brød fra grillen, når julegaverne er klaret.

Vi kommer med grill, pølser samt brød, og pengene fra salget går ubeskåret til Ønsketræet, som er en organisation, der sørger for julegaver til børn fra familier, hvor midlerne er små. På den måde kan aftensmaden de tre dage være med til at tænde julelyset i øjnene på et barn, fortæller afdelingsdirektøren, som blandt andet er kendt som en stor julelys-elsker.

Det er vigtigt for os som lokalt pengeinstitut, at vi tager initiativ og viser tilstedeværelse i forbindelse med aktiviteter i byen, og vi stiller gerne med manpower, hvilket Jul i Juvelen er endnu et bevis på, lyder det fra en forventningsfuld Danny Herløv Aagaard.

Så hvis du på én gang ønsker at klare julegaveindkøb i lokale butikker i fred og ro, have glade børn, få lidt godt til gane og mave samt gøre noget godt for andre mennesker, så er det præcis, hvad Middelfart Sparekasse giver mulighed for med Jul i Juvelen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os