Gratis koncert

Onsdag 27. apr 2022
Kl. 20:00

Middelfart Kultur og Bibliotek, Havnegade, Middelfart, Danmark

Hent en billet
Større tekst
- 100% +
Læs op

GUF Koncert med Søren Krogh Band

Glæd dig til koncerten med Søren Krogh band. Og glæd dig til at høre numre fra den nye plade Havtornland.

Havtorn vokser vildt ved havet i Vendsyssel, og jeg har altid været fascineret af denne på en gang smukke og lidt utilnærmelige busk med de solgule bær. Havtornland, som jeg har omdøbt Vendsyssel til, er mit hood – det er der jeg kommer fra, og det er egnen, der har formet mig, som det menneske jeg er”.

Om Søren Krogh Band

“Der kommer til stadighed flere sange til mig, der kredser om Vendsyssel. Jeg ved ikke helt, hvorfor det er blevet sådan. Men det er jo på en eller anden måde dét, jeg kender bedst, og så falder det nok meget naturligt at skrive om det”, fortæller Krogh fra sit værksted i Lønstrup og fortsætter: ”Vendsyssel er et skattekammer af historier om mennesker, skæbner og gamle buddies. Så det er jo bare at lave nogle sange ud af dem”

Som koncertnavn er Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare at komme hele vejen rundt: Det er først og fremmest sjovt, nærværende, og det er historier som publikum straks kan genkende sig selv i. 

”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange. Og sådan bliver det nok ved med at være, fordi uden historier ingen sange, og uden sange ingen historier; så enkelt kan det vel siges”, siger Krogh.

God Underholdende Folkemusik

GUF blev stiftet i 1987. Foreningens formål er at fremme interessen for – og udbrede kendskabet til folkemusik.

Læs mere om GUF – klik her

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os