Billetpris 150 kr.

Rabat til GUF medlemmer

Torsdag 31. mar 2022
Kl. 20:00

Middelfart Kultur og Bibliotek, Havnegade, Middelfart, Danmark

Køb billetter
Større tekst
- 100% +
Læs op

GUF Koncert med Other Roads

Glæd dig til at høre endnu en GUF Koncert denne gang med Other Roads.

Other Roads blev dannet i 2009 og hører i dag til blandt de bedste moderne engelske folkebands. Med fast base i England turnerer de flittigt i det meste af Europa og New Zealand.

Other Roads skaber den helt fantastisk spændende og unikke sound ved at kombinere musikken med deres utroligt flotte og vellydende vokalharmonier.

Om Other Roads

  • Pete Abbott er en fantastisk singer, songwriter og guitarist og er desuden drivkraften i bandet. Selvom han er en erfaren soloartist, er det tydeligt at han nyder at dele scenen med to gode musikere og venner. Pete sætter med sin afslappede og selvsikre stil et højt niveau, der sikrer at bandet altid leverer god underholdning og musik af høj kvalitet
  • Gregor Borland er en af Skotlands absolut bedste violinister. Som professionel musiker har han turneret over hele verden med forskellige højt profilerede musikere og bands, og han underviser desuden musikere på sine egne Fiddle-skoler i Skotland og Spanien. Foruden violinen mestrer Gregor også basguitar og mandolin.
    Med sin store erfaring og forståelse af musikalske produktioner og arrangementer tager han rollen som producent og arrangør for Other Roads.
  • Dave Walmisley er en talentfuld multi-instrumentalist og singer/songwriter, han tilføjer sit helt eget touch til bandets arrangementer og har et stort øre for harmonier og tager lejlighedsvis rollen som forsanger. Daves vidunderlige on-stage humor har gjort ham til et meget populært medlem af bandet.

God Underholdende Folkemusik

GUF blev stiftet i 1987. Foreningens formål er at fremme interessen for – og udbrede kendskabet til folkemusik.

Læs mere om GUF – klik her

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os