Billetpris 150 kr.

Rabat til GUF medlemmer

Torsdag 10. mar 2022
Kl. 20:00

Middelfart Kultur og Bibliotek, Havnegade, Middelfart, Danmark

Køb billetter
Større tekst
- 100% +
Læs op

GUF Koncert med Michael McGoldrick, John McCusker og John Doyle

Glæd dig til at høre endnu en GUF Koncert denne gang med Michael McGoldrick, John McCusker og John Doyle.

Den keltiske folkemusiks trio har kendt hinanden i et kvart århundrede. Deres triosamarbejde voksede ud af BBCs årlige Transatlantic Sessions, hvor de alle er faste bestanddele, og de har nu turneret som trio i godt 10 år.

Om trioen

Mike McGoldrick (fløjte, Uileann pipes, bodhran, clarinet, congas) er en tidligere BBC Radio 2 Folk Award-vinder, medstifter af Lúnasa og Flook, nuværende medlem af Capercaillie, og har desuden spillet med prominente navne som Mark Knopfler, Eddi Reader og John Cale.

John McCusker (violin, fløjte, harmonium) fik sit gennembrud som efterfølger til Brian McNeill i The Battlefield Band og har siden spillet med bl.a. Mark Knopfler og Bob Dylan. John har desuden for nylig produceret albummer for Eddi Reader, Heidi Talbot (som han er gift med) samt Kris Drever.

John Doyle er en af de fremmeste irske folkeguitarister, en dygtig sanger, medstifter af den irsk-amerikanske gruppe Solas, tidligere kapelmester for Joan Baez, fast bestanddel af Mary Chapin Carpenters akustiske trio og meget mere.

De hæver hver især niveauet, når de tre går på scenen sammen som trio. De slipper for alvor deres musikalske legelyst fri og folder sig ud i et uhæmmet musikalsk triumftog. Ofte går de på scenen uden en egentlig sætliste, bare for at holde energien og friskheden i deres optræden – “It’s about flying by the seat of your pants, about playing from the heart, about not over-thinking things”, som John siger.

God Underholdende Folkemusik

GUF blev stiftet i 1987. Foreningens formål er at fremme interessen for – og udbrede kendskabet til folkemusik.

Læs mere om GUF – klik her

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os