Foreningens Dag - Gratis

Onsdag 01. mar 2023
Kl. 17:00 - 20:00

Middelfart Sparekasse, Middelfart, Havnegade, Middelfart, Danmark

Tilmeld dig her
Større tekst
- 100% +
Læs op

Foreningens Dag – Kom og styrk din forening

Er du frivillig i en forening? Og mangler du indspark til, hvordan I kan lette den administrative del, så der bliver mere tid til det, der er sjovt? Så kom med til Foreningens Dag i Middelfart Sparekasse.

Vi gider dem, der gider andre

Vi vil rigtig gerne foreninger. Derfor arrangerer vi en eftermiddag kun for jer. Her kommer vi med input til, hvordan I kan lette det administrative arbejde og hvordan, I skaber en blomstrende og attraktiv forening. Vi sørger selvfølgelig for lidt at spise og drikke undervejs.

Simpelt værktøj til din forening

Vi har inviteret Martin Have fra Unioo til at komme med en præsentation af platformen Unioo. I ét simpelt system har i styr på medlemmer, billetsalg, kontingenter, møder, filer og opgaver. Foreningskunder i Middelfart Sparekasse tilbydes værktøjet gratis.

Sådan skaber I en attraktiv forening

Derudover kommer Torben Stenstrup fra Foreningsudviklerne og gør os klogere på, hvordan I som frivillige skaber en attraktiv forening, der tiltrækker medlemmer, frivillige, bidragsydere og opmærksomhed i lokalsamfundet.

Torben har skrevet bogen “Den attraktive forening”, som handler om at skabe en større forståelse for, hvad det vil sige at drive og udvikle en forening. Bogen har en meget overskuelig opbygning, der leder dig igennem konkrete redskaber, modeller og velafprøvede metoder til inspiration og brug i dit foreningsvirke. 

Program

  • Velkomst ved Kristian Gren fra Middelfart Sparekasse
  • Martin Have præsenterer værktøjet Unioo 
  • Pause med sandwich
  • Den attraktive forening ved Torben Stenstrup
  • Opsamling og spørgsmål
  • Tak for i aften

Tilmeld dig

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. I må gerne deltage flere fra foreningen. Husk at tilmelde alle, så vi har stole og sandwich til alle.

 

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os