Kom og hep

Lørdag 21. maj 2022
Kl. 12:20 - 16:00

Middelfart Sparekasse, Middelfart, Havnegade, Middelfart, Danmark

Større tekst
- 100% +
Læs op

Cykelugen: Ladies Cup

2. afdeling af Danmarks Cykle Unions Ladies Cup 2022 køres i Middelfart lørdag d. 21. maj

I et samarbejde mellem Danmarks Cykle Union, Middelfart Cykel Club, Middelfart Sparekasse, Kvickly Middelfart og Hindsgaul Biler afvikles 2. afdeling af Ladies Cup, den danske landevejsserie for Dame A, Dame B og de bedste kvindelige ungdomsryttere, i Middelfart/Strib.

Ladies Cup består af fire afdelinger, hvor de bedste danske kvinder og talenterne i dansk kvindecykling konkurrerer om afdelingssejre, førertrøje og ungdomstrøje.

Første afdeling af ladies cup blev afholdt i Næstved og blev vundet af Mia Sofie Rützou fra Team Nyt Syn powered by Fialla, mens ungdomskonkurrencen føres af Victoria Lund fra Team Rytger powered by Carl Ras.

2. afdeling af løbsserien køres på en teknisk krævende og kuperet rundstrækning øst for Strib, der indbyder til masser af godt, udfordrende, uforudsigeligt og spændende cykelløb. Starten går kl. 13.03 fra Strib Fritids- og Aktivitetscenter.

Kl. 12.20 er der holdpræsentation på podiet, hvor holdene og rytterne vil blive præsenteret for publikum. Så kig forbi og hjælp damerne godt ud på 2. afd. af Ladies Cup.

Når startskuddet lyder, skal rytterne ud på syv omgange á 12.2 km, før målstregen ved Strib Fritids- og Aktivitetscenter krydses for sidste gang, vinderen skal kåres og førertrøjerne uddeles.

Live cykelløb, fanzone og vaskeægte cykelstemning

Langs rundstrækningen i Strib vil der være rig mulighed for at følge løbet og få varmet op til Tour de France rammer Danmark. Der kan købes mad og drikke i målområdet, og i fanzonen på Brændeskovvej kort før mål, vil du kunne opleve vaskeægte cykelstemning.

Parkering til løbet

Der vil være parkering langs Ny Billeshavevej PÅ SKRÅ i græsrabatten. Følg de opstillede P-skilte. Der må ikke parkeres på løbsruten eller ved Strib Fritids- & Aktivitetscenter.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os