Print Friendly, PDF & Email

Når du skal modtage penge fra udlandet

Oplys følgende til afsenderen:

  1. Middelfart Sparekasses BIC/SWIFT-kode: MISPDK21.
  2. Dit 18-cifrede IBAN-kontonummer, der begynder med DK efterfulgt af 16 tal. Hver konto har sit eget IBAN-nummer, som du finder via netbank eller mobilbank. På kontooversigten i netbank klikker du på den konto, du ønsker at få pengene indsat på og derefter på ’Kontovilkår’. I mobilbanken klikker du på ’Vilkår’. Du kan også finde dit IBAN-kontonummer på dine kontoudskrifter.

Skal du modtage penge uden for Skandinavien eller Europa er ovenstående oplysninger ikke nødvendigvis dækkende, hvorfor du kan kontakte din rådgiver for yderligere informationer.

Vær opmærksom på, at udenlandske betalinger ikke kan indløses via checks.

Print Friendly, PDF & Email

Overfør penge til udlandet via netbank eller din rådgiver

Har du brug for at overføre penge til udlandet, er det hurtigst og billigst for sig, hvis du selv klarer overførslen fra din netbank. Er du ikke tryg ved selv at klare overførslen, er du også altid velkommen til at kontakte din rådgiver.

Du kan evt. bruge skemaet herunder til at bestille en udenlandsk overførsel hos din rådgiver.

Når du skal overføre penge inden for Europa

Ved overførsler til udlandet skal du bruge modtagerens IBAN-nummer og modtagerbankens BIC/Swift-kode. For at være sikker på, at pengene kommer frem til modtagers konto, er det vigtigt, at du indtaster korrekt navn og adresse på kontohaveren.

Når du skal overføre penge uden for Europa

Overførsler til et land uden for Europa kan være meget komplekse, da disse ofte kræver flere og anderledes informationer end forklaret ovenfor. Kontakt derfor din rådgiver, som kan guide dig, så pengene når den ønskede modtagerkonto.

Valutakurser

Du kan se de aktuelle middelkurser på de mest gængse valutaer i net- og mobilbanken.

  • I netbanken: Klik på Overførsel til udlandet og derefter på Valutakurser.
  • I mobilbanken: Vælg fanen Betalinger og scroll ned af siden.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at få vejledning hos din rådgiver. Find direkte kontaktoplysninger på alle vores rådgivere her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.