Sparring til dig og din virksomhed

I Middelfart Sparekasse vil vi mere end at rådgive dig, når du spørger os. Vi vil være din sparringspartner. For os er forskellen på at være rådgiver og sparringspartner en tættere dialog om virksomhedens drift – med et bredere syn end det rent økonomiske. Derfor kan du forvente en tæt dialog med en rådgiver, der kender både din virksomhed og din branche. Det, tror vi på, skaber værdi for både dig, din virksomhed og os. Vi tror nemlig på langvarige relationer frem for hurtige forretninger.

Dermed kan vi følge din virksomhed og levere rådgivning og assistance, når du eksempelvis skal:

  • Udvide forretningen
  • Opkøbe konkurrenter
  • Bygge nyt domicil
  • I gang med at eksportere

Få en erhvervsrådgiver, der kender dig og din virksomhed

Viggo Sørensen Tømmerhandel og Kassefabrik er en af Esbjergs ældste virksomheder. I en travl hverdag er det afgørende for direktør Thomas Øbo Sørensen, at han kan få hurtige svar fra sin bank, når det gælder. Det får han hos sin rådgiver, Gert Andersen.

Det nytter ikke noget, at jeg skal vente flere dage på et svar. Jeg skal kunne handle fra dag til dag – fra time til time, siger Thomas Øbo Sørensen.

Se video fra virksomheden her:

Vil du også have en personlig rådgiver, der kender din virksomhed?

I Middelfart Sparekasse er lokal forankring og tilgængelighed nøgleord. Det, tror vi på, er den bedste måde at servicere erhvervslivet på. Thomas Øbo Sørensen, direktør i Viggo Sørensen Tømmerhandel og Kassefabrik, sætter pris på samarbejdet med rådgiver Gert Andersen.

Han kender mig og forstår mig, siger Thomas Øbo Sørensen.

Derfor kan Gert også give et hurtigt svar, når Thomas har brug for det.

Det nytter ikke noget, at jeg skal vente flere dage på et svar. Jeg skal kunne handle fra dag til dag – fra time til time.

Alle kunder i Middelfart Sparekasse får mobilnummer til den personlige rådgiver. Det er sådan, vi sikrer dig og din virksomhed tilgængelighed og hurtige svar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her