Sparekassen giver mulighed for at tegne livsforsikring til selvstændige erhvervsdrivende og virksomhedens nøglepersoner.
Print Friendly, PDF & Email

Sparekassen giver mulighed for at tegne livsforsikring til selvstændige erhvervsdrivende og virksomhedens nøglepersoner. Det er også muligt at tegne erhvervslivsforsikring for at sikre kompagnoner.

Forsikringen kommer til udbetaling, hvis forsikrede dør som følge af sygdom eller ulykke inden udgangen af det kalenderår, hvori forsikrede fylder 67 år. Forsikringen kan oprettes med virksomheden som forsikringstager, dvs. virksomheden betaler præmien, og kommer forsikringen til udbetaling, udbetales den til virksomheden.

Hvem kan tegne en erhvervslivsforsikring?

Selvstændige erhvervsdrivende nøglepersoner i en virksomhed og kompagnoner, der endnu ikke er fyldt 60 år kan forsikres i denne ordning, forudsat der er et kundeforhold i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.