Som virksomhedsejer kan det let blive bundlinjen, der er i fokus. Men der er også brug for langsigtet planlægning, så du har en god pension, når den tid kommer. Og du skal også havde de rette forsikringer, hvis uheldet er ude. I Middelfart Sparekasse kan vi hjælpe dig med at tænke langsigtet, så der både er styr på den daglige forretning og fremtiden.

Investering

En aktiv forvaltning af din virksomheds opsparede midler giver dig fuld valuta af det samlede overskud, din virksomhed genererer. Der er mange måder at investere på. Du kan både klare det hele selv, og du kan overlade det til os og vores samarbejdspartnere at placere dine midler og stå for den løbende overvågning. Du kan læse mere om vores investeringsprodukter her.

Pension til dig og din virksomhed

Som selvstændig og/eller virksomhedsleder er der mange gøremål.

Et af de væsentligste gøremål nu og i fremtiden er at kunne holde på virksomhedens medarbejdere og tiltrække nye medarbejdere. Et af de personalegoder, der efterspørges mest hos en arbejdsgiver, er en fordelagtig pensionsordning. En firmapensionsordning kan derfor være en medvirkende årsag til at øge virksomhedens evne til at fastholde og tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Et andet væsentligt område som selvstændig er at sikre sig selv økonomisk til seniortilværelsen. Det har du som selvstændig mange muligheder for, og vi kan hjælpe dig med at “skræddersy” en pensionsordning, der passer netop til dig og din virksomhed.

Spørg vores pensionsekspert

Når det gælder din pension er god rådgivning ofte det, der kan gøre en forskel.

Erhvervslivsforsikring

Sparekassen giver mulighed for at tegne livsforsikring til selvstændige erhvervsdrivende og virksomhedens nøglepersoner. Det er også muligt at tegne erhvervslivsforsikring for at sikre kompagnoner.

Forsikringen kommer til udbetaling, hvis forsikrede dør som følge af sygdom eller ulykke inden udgangen af det kalenderår, hvori forsikrede fylder 67 år. Forsikringen kan oprettes med virksomheden som forsikringstager, dvs. virksomheden betaler præmien, og kommer forsikringen til udbetaling, udbetales den til virksomheden.

Hvem kan tegne erhvervslivsforsikringen?

Selvstændige erhvervsdrivende nøglepersoner i en virksomhed og kompagnoner, der endnu ikke er fyldt 60 år kan forsikres i denne ordning, forudsat der er et kundeforhold i Sparekassen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her