Investering, penson og forsikring for erhverv
Print Friendly, PDF & Email

Som virksomhedsejer kan det let blive bundlinjen, der er i fokus. Men der er også brug for langsigtet planlægning, så du har en god pension, når den tid kommer. Og du skal også havde de rette forsikringer, hvis uheldet er ude. I Middelfart Sparekasse kan vi hjælpe dig med at tænke langsigtet, så der både er styr på den daglige forretning og fremtiden.

Investering

En aktiv forvaltning af din virksomheds opsparede midler giver dig fuld valuta af det samlede overskud, din virksomhed genererer. Der er mange måder at investere på. Du kan både klare det hele selv, og du kan overlade det til os og vores samarbejdspartnere at placere dine midler og stå for den løbende overvågning. Du kan læse mere om vores investeringsprodukter her.

Pension til dig og din virksomhed

Som selvstændig og/eller virksomhedsleder er der mange gøremål.

Et af de væsentligste gøremål nu og i fremtiden er at kunne holde på virksomhedens medarbejdere og tiltrække nye medarbejdere. Et af de personalegoder, der efterspørges mest hos en arbejdsgiver, er en fordelagtig pensionsordning. En firmapensionsordning kan derfor være en medvirkende årsag til at øge virksomhedens evne til at fastholde og tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Et andet væsentligt område som selvstændig er at sikre sig selv økonomisk til seniortilværelsen. Det har du som selvstændig mange muligheder for, og vi kan hjælpe dig med at “skræddersy” en pensionsordning, der passer netop til dig og din virksomhed.

Spørg vores pensionsekspert

Når det gælder din pension er god rådgivning ofte det, der kan gøre en forskel.

Sparekassen giver dig mulighed for at tegne livsforsikring til selvstændige erhvervsdrivende og virksomhedens nøglepersoner. Det er også muligt at tegne erhvervslivsforsikringen for at sikre kompagnoner.

Hvem kan tegne en erhvervslivsforsikring?

Forsikringen kan tegnes af/til selvstændige erhvervsdrivende og/eller nøglepersoner i en virksomhed. Ved nøglepersoner forstås personer, der har en funktion som virksomhedens økonomi er afhængig af. For at kunne tegne forsikringen skal du være fyldt 18 år, men endnu ikke 60 år. Det er en forudsætning for tegning, at der opgives CVR-nummer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.