Middelfart Sparekasse kan hjælpe med at stille en række forskellige garantier, som kan være gavnlige i forskellige situationer.
Print Friendly, PDF & Email

Middelfart Sparekasse kan hjælpe med at stille en række forskellige garantier, som kan være gavnlige i forskellige situationer.

Arbejdsgarantier

Arbejdsgarantier stilles af en håndværker eller entreprenør overfor bygherren. Det er bygherres sikkerhed for, at et aftalt arbejde udføres. Ved byggearbejder i Danmark er det sædvanligt, at der stilles garanti for udførelsen af arbejdet.

Betalingsgarantier

Betalingsgarantier bruges som alternativ til kontant betaling, fx som garanti for betaling af vare, husleje mv. Garantier kan også bruges ved større investeringer, hvor forudbetaling ellers ville være nødvendig, fx ved maskinkøb eller indkøb af større varepartier.

Udenlandske garantier

Udenlandske garantier sikrer din samhandel med udlandet, eksempelvis i forbindelse med import af varer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.