Eksportkreditfonden, EKF, er sat i verden for at hjælpe eksportører med de udfordringer, der følger med at lade virksomheden vokse ud over landets grænser.
Print Friendly, PDF & Email

Det kan ofte være en likviditetsmæssig udfordring at handle med udlandet, ligesom det kan være mere risikofyldt end at handle udelukkende på hjemmemarkedet. Eksportkreditfonden, EKF, er sat i verden for at hjælpe eksportører med de udfordringer, der følger med at lade virksomheden vokse ud over landets grænser. Det sker ved, at EKF stiller garanti for en del af det finansieringsbehov, der følger med at skulle eksportere.

Med Eksportkreditfonden i ryggen er det lettere for os som pengeinstitut at bakke din forretning op, og derfor bruger vi EKF i det omfang, du og vi finder det fordelagtigt. Du kan læse mere om EKF her, og du er altid velkommen til at kontakte din rådgiver, hvis du har et projekt, hvor det kan være oplagt at bringe Eksportkreditfonden på banen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.