MobilePay Subscriptions – betalingsaftaler med et swipe

Tilbyder du dine kunder abonnement på dine ydelser, så er MobilePay Subscriptions noget for dig. MobilePay Subscriptions er nemlig til dig, der vil give dine kunder en nem og effektiv løsning til faste betalinger.

Med Subscriptions imødekommer du dine kunders behov for hurtigt at få klaret alt fra mobilen. Din kunde starter betalingsaftalen med et swipe, så kører betalingen automatisk fremover. Kunden slipper for manuel indtastning, der ellers kan være grund til, at man ikke får tilmeldt sig betalingsaftalen.

Så nemt er det

Brugeren tilmelder sig den faste betaling med ét enkelt swipe i MobilePay, og betalingerne fortsætter automatisk – uden at brugeren skal swipe igen.

Du kan sende et tilmeldingslink i fx en e-mail eller i jeres support-chat – så brugeren bare klikker på linket og med ét swipe både kan betale den første regning og tilmelde sig den faste betaling.

Du får fuld fleksibilitet – du bestemmer selv afregningsperiode og fakturadato. Ligesom du kan følge dine kunders betalinger i realtid, så du hurtigt kan reagere, hvis en betaling bliver afvist.

Har du brug for at fakturere et enkeltstående køb imellem de faste betalinger, kan du også det.

Dine fordele

  • Send tilmeldingslink i fx e-mails, sms eller på fakturaen i den digitale postkasse. Kunden kan tilmelde sig fremtidige betalinger med et swipe.

  • Spar penge på jeres transaktioner. Transaktionspris fra 1 kr. til 2,75 kr.

  • Følg kundens betaling skridt for skridt, så du er på forkant og kan reagere, hvis en betaling bliver afvist.

  • Bestem selv afregningsperiode og fakturadato.Kunden kan ikke afvise betalingen, når beløbet er overført.

Kom i gang

For at komme i gang skal du have en aftale med MobilePay, og dit faktureringssystem skal tale sammen med MobilePay.

Læs mere om MobilePay Subscriptions
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os