Få et Mastercard business i Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email

Mastercard Business er perfekt til virksomheder og erhvervsdrivende. Du kan handle mere end 29 mio. steder i verden og betale alt lige fra flyrejser til restaurantbesøg og taxakørsel. Kortet kan selvfølgelig også bruges til køb på nettet, og uanset hvor du bruger det, er der op til 42 dages rentefri kredit på køb foretaget med kortet.

Godt forsikret med Mastercard Business Guld og Platinum

Sammen med Mastercard Business Guld eller Platinum får du en bred vifte af forsikringer, der dækker dig på forretningsrejsen, bl.a.:

  • Rejseulykke
  • Sygdom/hjemtransport
  • Flyforsinkelse og -forbindelse
  • Flybagageforsinkelse
  • Afbestilling
  • Erstatningsmedarbejder

Rabat med dit Mastercard Business

Mastercard har indgået en lang række rabataftaler med restauranter, forretninger og webshops i hele landet. Det eneste, du skal gøre for at få rabatten, er at betale med dit Mastercard Business Guld eller Platinum, så bliver rabatten automatisk trukket.

Vælg det rigtige kort

Er du i tvivl om, hvilket kort, der er det rigtig for dig og din virksomhed? Vi har lavet et overblik over Mastercard Business Guld og Platinum herunder, der giver dig overblikket.

Sammelign Mastercard Business Guld og Platinum

Priority Pass med Mastercard Business Platinum

Få adgang til mere end 600 lounges over hele verden med Mastercard Business Platinums Priority Pass. I Danmark giver Priority Pass adgang til lounges både i København, Billund og Aalborg. Adgangen til Priority Pass lounges er helt uafhængig af hvilket flyselskab og hvilken klasse du rejser på, og som medlem kan du invitere gæster med i loungen.

Hvert besøg koster 30 USD pr. person – (ca. 200 kr.) – Læs mere og vores priser og vilkår – klik her.

Ønsker du at få et Priority Pass, så kontakt din rådgiver.

Vil du vide mere om Mastercard Business?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille et Mastercard Business, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.