Print Friendly, PDF & Email

Din daglige økonomi tilpasses efter dig

Sparekassen er for alle, og det afspejler sig også i vores udvalg af produkter. Din daglige økonomi skal være nem at overskue i en travl hverdag, og det er derfor vigtigt for os at tilbyde en løsning, der er tilpasset dig.

Alle har brug for en lønkonto, og for de fleste vil en budgetkonto og en opsparingskonto også hjælpe med til at bevare overblikket. Du kan læse mere om vores forskellige kontoformer her:

Betalingskort

Vi tilbyder dig også forskellige typer betalingskort, om du skal have ét eller flere, og hvilke det skal være, afhænger af dine behov.
Du har også muligheden for at få dit helt personlige betalingskort. Det betyder, at du kan anvende et af dine egne billeder til at skabe et unikt VISA/Dankort eller Dankort.

Netbank

Når du benytter netbank og mobilbank, har du adgang til din økonomi døgnet rundt. Det hjælper dig med at bevare overblikket over din økonomi, og styre din økonomi på farten og hjemmefra.

Økonomi skal være nemt

Vi forsøger at gøre det ekstra nemt for dig, og derfor har vi lavet et budgetskema, du kan downloade. Nogle måneder er der mange regninger, andre måneder er der få. Ved brug af et budgetskema kan du nemmere styre dine udgifter og danne dig overblik over din økonomi.

Vi hjælper dig gerne

Hvis du er i tvivl om, hvilke services og produkter, der er relevante for dig, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan kigge ind i sparekassen eller kontakte din rådgiver.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.