Middelfart Sparekasse har altid været en aktiv del af lokalsamfundet, og det er en stor del af vores strategi at bidrage med støtte til initiativer, der gør en forskel i vores område. Faktisk er 7,5 mio. kroner om året øremærket til lokalt engagement i form af sponsorater, studielegater og forenings- og kulturliv. Vi støtter bredt, så flest mulige får glæde af støtten. Målet er, at vores støtte skal udvikle mennesker og skabe værdi for det samfund, vi er en del af.

Start din ansøgning her

Har du et spændende projekt, vi skal støtte? Udfyld formularen herunder og lad os høre om det.

Vi støtter en lang række foreninger og idrætsudøvere. Lige fra spillertrøjer til de yngste fodboldspillere til sponsorater af talenter eller elitesportsudøvere.

Vi vil være en aktiv del af kulturlivet i de byer, hvor vi har afdelinger. Derfor støtter vi en lang række kulturelle arrangementer hvert år, og vi samarbejder også ofte med lokale foreninger om kulturelle tilbud.

Viden er et meget vigtigt råstof. Derfor hjælper vi gerne unge under uddannelse. Vi uddeler hvert år seks studielegater målrettet udlandsophold, og derudover tager vi også del i andre tiltag på uddannelsesområdet.

Siden starten i 1853 har Middelfart Sparekasse været ”en sparekasse til fælles bedste”. Det er vi stadig, og derfor støtter vi også dem, der har det svært.

Har du en god idé, som ikke falder under nogle af de nævnte kategorier? Så prøv os alligevel. Hos os skal tingene ikke nødvendigvis passe i en bestemt kasse for at få støtte.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.