Større tekst
- 100% +
Læs op

Prioriter dine penge

Din pension når du er i 20'erne

Når du er i 20’erne, er pension nok ikke det første, du tænker på. Der er stadig utrolig mange år, til du når pensionsalderen, du er måske ikke engang startet på arbejdsmarkedet, og pengene er stadig små.

Prioriter dine penge

Det er en god ide, at starte med at indbetale på en pensionsopsparing, når du får dit første job – ofte er det heldigvis en del af lønpakken.

Er det ikke en del af lønpakken, kan du oprette en pensionsopsparing i Sparekassen, som du selv kan indbetale penge på.

Inden du evt. selv opretter en opsparing, er det en god ide at have styr på dyr gæld. Det kan være vigtigt at få betalt gælden ud – eller måske begynde at spare op til din første bolig – end at spare op til din alderdom, når du stadig er i 20’erne.

Overvej dine forsikringer

Du skal have penge til at leve netop dit liv – hele livet. Derfor kan det også være en overvejelse værd at kigge dine forsikringer igennem, så du stadig har en fornuftig økonomi, hvis uheldet er ude. Du kan fx miste arbejdsevnen – enten pga. ulykke eller sygdom, og så er det afgørende at have tegnet dækninger i tide, mens dit helbred er sundt.

Har du spørgsmål

Hvad der er rigtigst for dig og dine drømme om fremtiden, vil din rådgiver gerne hjælpe dig med. Har du spørgsmål til pension, eller vil du gerne have lidt sparring på din økonomi, så er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver.

Book møde Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os