Større tekst
- 100% +
Læs op

Lad os sammen optimere din pensionsopsparing

Dig der har 10 til 20 år tilbage på arbejdsmarkedet

I Middelfart Sparekasse står vi klar til at hjælpe dig med at få det bedste ud af din pensionsopsparing.

For dig, som har 10 til 20 år tilbage på arbejdsmarkedet er det nu, du skal tjekke, om din pensionsopsparing er på rette vej. Små ændringer nu kan betyde meget når du bliver pensioneret.

Book møde Ring mig op

Lad os arbejde for dig

Hvis du giver os din PensionsInfo, gennemgår vi din pensionsopsparing, og kommer med forslag til hvordan den kan forbedres. Det er ikke nødvendigvis udelukkende ved at øge dine indbetalinger at du kan forbedre din pensionsopsparing.

Det tager kun et par minutter at sende os informationerne om din pensionsopsparing, da alt ligger samlet på pensionsinfo.dk

Se hvordan du deler din PensionsInfo

Vi ser blandt andet på

 • ”Hvor er balancen mellem mit forbrug nu og mit ønskede forbrug når jeg bliver pensioneret?”

  Det er et centralt spørgsmål du skal stille dig selv. Svaret er svært, men vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej ved at kigge på din nuværende opsparing og dine ønsker til fremtiden. Her er det også vigtigt at overveje, hvornår du vil gå på pension.

 • For at få din pensionsopsparing til at vokse, bliver midlerne typisk investeret i fx aktier og obligationer.

  Du kan vælge mellem forskellige investeringsprofiler, alt efter hvornår du skal bruge din opsparing, hvilke andre midler du har (for eksempel fast ejendom og aktier), og hvad du foretrækker som person.

  Mange har ikke taget stilling til deres investeringsprofil, og kan derfor gå glip af potentielt store gevinster, specielt set over 10 eller 20 år.

  Baseret på vores viden om dig og din økonomi og informationerne fra Pensionsinfo kommer vi med en anbefaling til din risikoprofil.

 • Mange af os når at have flere forskellige arbejdspladser i løbet af vores arbejdsliv. Og med skiftende arbejdspladser følger skiftende pensionsordninger.

  Der er udgifter til administration til hver enkelt pensionsordning, så ved at samle ordningerne kan du spare mange penge, som i stedet for lander i din pensionsopsparing. Vi ser på, om dine ordninger bør samles, og hvordan de så kan samles bedst muligt.

 • Ofte følger der forskellige forsikringer med den pensionsordning du har hos din arbejdsgiver, for eksempel en forsikring ved tab af erhvervsevne eller en livsforsikring.

  Dine forsikringsbehov ændrer sig løbende, og derfor ser vi på, om du har de rette forsikringer i forhold til dine behov og ønsker.

  Der kan også være forsikringer, du ikke har i din pensionsordning pt., som kan give dig en ekstra tryghed. Det kan for eksempel være en forsikring mod kritisk sygdom, eventuelt som supplement til en eksisterende forsikring.

 • Der findes forskellige slags pensionsopsparinger, bla. ratepension, livrente og aldersopsparing.

  De har hver især deres fordele og ulemper i forhold til udbetaling, skattereglerne og modregning i offentlige ydelser.

 • Har du fast ejendom? Aktier og obligationer? Anden opsparing? Alt sammen har indflydelse på dine fremtidige udbetalinger når du bliver pensioneret, og stor indflydelse på hvordan din pensionsindbetaling skal indrettes.

  Når vi kender dig og din samlede økonomi har vi det bedste udgangspunkt for at give dig rådgivning baseret på din samlede økonomi.

Vi mødes og snakker om dine behov og ønsker

Med gennemgangen af din pensionsopsparing får vi et godt indblik i de forskellige muligheder, der ligger i din opsparing.

Men der er ingen fast formular for den perfekte pensionsopsparing. Din perfekte pensionsopsparing skal passe til præcis dine behov og ønsker. Derfor skal vi mødes for at snakke om dine behov og ønsker som det sidste skridt i optimeringen af din pensionsopsparing.

På mødet får vi en snak om dine behov og ønsker, og vi kommer med konkrete forslag til hvordan de behov og ønsker kan opfyldes, med afsæt i din nuværende pensionsopsparing og din formue.

Ring til din rådgiver for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller upload din PensionsInfo til os her. Så kontakter din rådgiver dig efterfølgende.

Book møde
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os