Betalinger og overførsler

Søg studielegat

Studielegaterne uddeles to gange om året – ved udgangen af juni måned og ved udgangen af november måned. Vi uddeler 3 legater á 10.000 kroner pr. halvår.

Ansøgningsfristen er 31. maj og 31. oktober.

Der opstilles følgende krav:

  • Du skal være kunde i Middelfart Sparekasse
  • Legatet skal anvendes i forbindelse med en videregående eller praktisk uddannelse
  • Legatet kan kun søges til uddannelsesophold i udlandet
  • Opholdet må ikke være påbegyndt inden uddeling af legatet
  • Efter modtagelse af legatet skal du skrive minimum ét månedligt indlæg på Middelfart Sparekasses blog i udlandsopholdets periode

 

Søg projektlegat

Projektlegater uddeles løbende hen over året.

Vi er i Middelfart Sparekasse altid interesserede i spændende projekter, der gavner og hjælper andre, derfor er vi altid åbne overfor at modtage ansøgninger. Legatet anvendes fortrinsvis i forbindelse med almennyttige projekter, der kommer andre eller samfundet til gode.

Der opstilles følgende krav:

  • Hvis du søger legatet som privatperson, skal du være kunde i Middelfart Sparekasse. Søger du legatet på vegne af en forening, skal denne have tilknytning til Middelfart Sparekasses markedsområde. Søger du til et alment velgørende formål, kræver vi kun at ansøger har tilknytning til Middelfart Sparekasses markedsområde
  • Vi kræver desuden, at du efter modtagelse af legatet skriver indlæg til Middelfart Sparekasses blog og deler dine oplevelser med Sparekassens øvrige kunder.

 

Sådan ansøger du…

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her