Lars Grene

Rådgiver, Esbjerg afdeling

Lars Grene
Tlf:
88 20 85 66
Mobil:
27900748

Få en snak med Lars

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg rådgiver primært privatkunder omkring bolig, pension, forsikring og generel lånefinansiering. Jeg ser det som min vigtigste opgave at sørge for, at mine kunder generelt er trygge omkring økonomien og dermed får en etisk korrekt rådgivning gennem alle livets faser. At hjælpe vores kunder med at få opfyldt deres ønsker er altafgørende — det motiverer mig.

Lidt om mig

Jeg og min ægtefælle er bosiddende i Esbjerg og vi har 2 voksne sønner. Vi tager gerne på en storbyferie, når muligheden byder sig.

Dvd eller biograf

Det må være en hyggelig biograftur med familien..........

Radio eller tv

TV hjemme og radio i bilen..........

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.