Vi fandt Esbjergs nye afdelingsdirektør i afdelingen

19. november 2019

Det er en både sted- og velkendt afdelingsdirektør, vi har ansat til jobbet som leder af vores afdeling i Esbjerg. Henrik Toverud Stokkebæk er den nye mand i spidsen for afdelingen. Den har han været en del af siden åbningen i 2013. 43-årige Henrik Toverud Stokkebæk har nemlig været privatkundechef i afdelingen fra første åbningsdag.

Styrmanden bliver kaptajn

Efter en grundig proces, hvor flere kandidater var i spil, stod det klart, at den helt rigtige afdelingsdirektør var i afdelingen i forvejen. Henrik Toverud Stokkebæk ser frem til de nye udfordringer.

“Jobbet og jeg er nærmest vokset sammen over årene, så jeg ser frem til opgaven. Vi har en stærk afdeling, som fortsat er i voksealderen, så vi skal have vist esbjergenserne, at Middelfart Sparekasse er det helt rigtige valg for både privat- og erhvervskunder. Vi har landets mest tilfredse kunder, og er landets næstbedste arbejdsplads, så vi har et godt udgangspunkt, synes jeg.”

En indfødt esbjergenser

Henrik Toverud Stokkebæk er på alle måder på hjemmebane i Esbjerg. Han er født og opvokset i byen, og bor der den dag i dag med kæresten, Lea, og børnene Alma og Niels.

Datoen ligger ikke fast endnu, men vi inviterer på et senere tidspunkt til reception i vores lokaler på Dokken 10, så du har mulighed for at hilse på den nye afdelingsdirektør og de 12 kolleger i afdelingen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os