Større tekst
- 100% +
Læs op

Esbjerg

Velkommen til Anne Ravn

7. februar 2023

Vi har netop budt velkommen til 37-årige Anne Ravn som rådgiver i sparekassens afdeling i Esbjerg. Hun kommer til Middelfart Sparekasse fra en tilsvarende stilling i Skjern Bank, hvor hun startede i 2006.

Anne Ravn er født og opvokset i byen, og hun bor også i dag i Esbjerg med sin mand, Michael, og deres to piger på 11 og 8 år.

 

 

Book et møde med Anne

Jeg har valgt at skifte til Middelfart Sparekasse, da de har et godt ry i Esbjerg. Desuden har jeg en tidligere kollega, som nu arbejder i sparekassen og altid kun har talt positivt om den, så glæder mig utroligt meget til at komme i gang.

Jeg brænder meget for samarbejdet med kunderne og kan godt lide at finde den rigtige løsning, så deres drømme bliver opfyldt, og det hele går op i en højere enhed, siger Anne Ravn.

 Fritiden går med mand, børn og gode venner. Dertil holder Anne Ravn sig i form med en tur i ProRepubliq Esbjerg et par gange om ugen – som oftest tidligt om morgenen.

Book et møde med Anne lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Anne her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2021 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image blandt ansatte i sektoren, og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Anne
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os