Større tekst
- 100% +
Læs op

Rund fødselsdag: Adm. direktør Martin Baltser ønskede sig donationer til SmilFonden

19. september 2022

49.995 kroner til SmilFonden. Det blev resultatet, da Middelfart Sparekasses administrerende direktør Martin Baltser i forbindelse med sin 60-års fødselsdag havde ønsket sig donationer til organisationen.

Da adm. direktør i Middelfart Sparekasse Martin Baltser i august fejrede sin 60-års fødselsdag sammen med forretningsforbindelser, kolleger, familie og venner til en reception i Middelfart Sparekasse, frabad han sig vin og andre gaver, men ønskede sig i stedet, at gæsterne ville lade de penge, der kunne være brugt på gaver, gå til SmilFonden.

Det bunder i et ønske om at lade pengene gå til nogle, der har mere brug for dem, end jeg selv har. Og det har SmilFonden, som gør en stor forskel i deres arbejde for børn med kroniske sygdomme.

Sådan siger Martin Baltser, som altså nu kan sende 49.995 kroner videre til fonden.

Det er mig en stor glæde at donere disse penge til SmilFonden. Som sagt mener jeg, at deres arbejde har stor værdi og er med til at give både børnene og deres familier et bedre liv, siger han.

En pause fra sygdom

Smilfonden er en velgørende forening, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. Fonden arbejder for at give børnene og deres familier et bedre liv ved at skabe stærke fællesskaber og øge deres livskvalitet.

Det foregår blandt andet ved at give børnene en pause fra sygdom gennem sociale aktiviteter både på og uden for hospitalerne. For eksempel sommercamps, netværksture og rådgivning. Målet er at give børnene og deres familier et sted at høre til – og en pause fra hverdagen med alvorlig sygdom. Sygdom, som mange af børnene skal leve med resten af livet.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os