Større tekst
- 100% +
Læs op

Ny afdelingsdirektør i Middelfart

Velkommen til Louise

2. oktober 2020

En erfaren leder med både branche- og lokalkendskab. Det er den korte fortælling om den nye kvinde i spidsen for  vores privatafdeling i Middelfart. Louise Snitkjer er 1. oktober tiltrådt stillingen som afdelingsdirektør.

Tilbage til hjemmebanen

Med det nye job får Louise en noget kortere tur på arbejde nu. I stedet for at køre til Haderslev kan hun nøjes med at tage turen fra pigekvarteret i Middelfart til Havnegade hver morgen. Louise kommer fra et job som leder af Nordeas privatafdeling i Haderslev. Tidligere har hun været filialleder for Nordea i både Middelfart, Ejby og Assens

“For mig er det et ekstra lag på arbejdslivet at skulle arbejde, hvor jeg og min familie bor. Det giver mig mulighed for at udnytte mit lokalkendskab og netværk,” siger Louise Snitkjer.

De rigtige værdier

Da muligheden for at blive afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse opstod, var hun ikke i tvivl om, at hun ville søge det ledige job.

“Sparekassens værdier tiltaler mig. Det handler om at have tilfredse kunder og tilfredse medarbejdere. Samtidig vil jeg gerne være en del af den positive udvikling, sparekassen er i – og bidrage til at den kan fortsætte,” siger Louise.

Hun er som nævnt bosat i Middelfart. Her bor hun med sin mand, Michael, og deres to drenge på seks og to år. I fritiden sidder hun blandt andet i forældrebestyrelsen i Børnehuset Nysgerrium.

Reception må vente

Under normale omstændigheder ville vi invitere til reception for at give kunder, samarbejdspartnere og andre mulighed for at hilse på den nye afdelingsdirektør. Grundet corona-situationen må det vente, til tiden og smittetallene igen tillader større forsamlinger.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os