Større tekst
- 100% +
Læs op

Er du den næste Rasmus?

Klima Boost 2021

13. april 2021

Gode, bæredygtige forretningsidéer kan vi ikke få nok af. Vi har brug for modige iværksættere, som kan skabe fremtidens arbejdspladser i Danmark. Og kan de samtidig bidrage til at løse de klimaudfordringer, vi står midt i, så er det dobbelt godt.

I Middelfart Sparekasse vil vi sætte fokus på bæredygtigt iværksætteri. Både for at hylde de gode eksempler og for at inspirere flere til at gå samme vej. For deres egen skyld. For samfundets skyld. Og for klodens skyld.

Er du Årets Klimaiværksætter 2021?

I september 2020 kårede et dommerpanel virksomheden Lyras og stifter Rasmus Mortensen som Årets Klimaiværksætter.

Sammen med landets seks regionale erhvervshuse indleder vi nu jagten på Årets Klimaiværksætter 2021. Frem til 11. juni kan du melde dig og din virksomhed/forretningsidé på banen. En jury vælger de seks finalister – én fra hvert erhvervshus – som fredag 3. september kl. 11.30 skal præsentere deres virksomhed for et dommerpanel.

Vinderen modtager en check på 250.000 kroner.

Sådan er det gået Lyras

Da Rasmus Mortensen vandt titlen som Årets Klimaiværksætter 2020 og præmien på 250.000 kr., vidste han med det samme, hvad pengene skulle bruges til: en sælger.

Siden er det gået stærkt, og Ramus har ansat mange flere til virksomheden, der er vokset fra 7 til 17 kolleger siden sidste efterår, og til maj 2021 runder virksomheden 20 ansatte.

Er du den næste Rasmus?

Du kan nu få dig og din virksomhed i kandidatfeltet til KlimaBoost 2021. Herunder kan du hente ansøgningsskema og læse mere om, hvad der kræves for at deltage.

Send ansøgningsskemaet til Bjarne Jacobsen på bja@midspar.dk senest fredag 11. juni 2021.

Vi glæder os til at lære dig og din virksomhed bedre at kende.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os