Større tekst
- 100% +
Læs op

Corona: Til og med mandag 19. oktober har vi kun åbent for aftalte besøg

21. september 2020

Corona-smitten breder sig igen i samfundet, og myndighederne anbefaler igen at vi alle begrænser vores omgangskreds – og at virksomheder lader flest muligt arbejde hjemmefra.

Det betyder, at en stor del af Sparekassens medarbejdere vil arbejde hjemmefra i de kommende uger. På den baggrund, og for at minimere antallet af kontaktpunkter, holder vi dørene lukkede til alle vores afdelinger fra og med mandag 21. september og frem til og med mandag 19. oktober.

Vi kan fortsat mødes

Ved at holde dørene lukkede kan vi styre strømmen ind og ud af afdelingerne og dermed sikre, at vi ikke bliver samlet for mange på én gang. Du kan fortsat booke møder med din rådgiver, så lukker vi dig ind i afdelingen til din aftale.

I alle afdelinger har vi styr på både sprit og afstand, så det er helt trygt at mødes med os. Hvis du foretrækker det, kan vi også holde et videomøde og dermed se hinanden, selv om vi ikke sidder i samme lokale. Det er helt op til dig, hvad du ønsker.

Vi beklager ulejligheden

Vi ved, at det er mere besværligt for dig som kunde, end når døren er åben, som den normalt er. Vi håber på din forståelse og opbakning til, at vi nu igen står sammen ved at holde lidt mere afstand, end vi har gjort de seneste måneder.

Vi glæder os til at se dig!

Find kontaktinformation på din rådgiver og afdeling her
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os