Ny afdelingsdirektør vender tilbage til Hørning

8. marts 2019

Steen Søndergaard bliver ny afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Hørning fra maj 2019. Han vender tilbage til byen, hvor han tidligere har været afdelingsdirektør.

Dåbsattesten afslører, at Middelfart Sparekasses afdelingsdirektør i Hørning, Birger Thyrring Pedersen, har rundet de 65 år. Dermed gør han klar til at bytte arbejdslivet ud med pensionisttilværelsen.

Han har stået i spidsen for Sparekassens afdeling i Hørning siden første åbningsdag i 2014, og nu giver han stafetten videre til Steen Søndergaard.

Steen Søndergaard vender dermed retur til Hørning, hvor han tidligere har arbejdet som afdelingsdirektør i Spar Nord. Senest har han arbejdet som afdelingsdirektør Lokalt Erhverv i Spar Nord i Aarhus. 48-årige Steen Søndergaard ser frem til at vende tilbage til Hørning.

Jeg brænder for at gøre en forskel for kunderne og forretnings- og foreningslivet i Hørning. Jeg tror – som Middelfart Sparekasse – på, at Hørning har brug for et lokalt pengeinstitut, siger Steen Søndergaard.

Han var i Hørning fra 2014 til 2017, og nåede blandt andet at cykle til Paris to gange med ”Hørning cykler med formål” og en lang række lokale ildsjæle.

Hørning er en by i udvikling, og jeg ved, at byen bakker op om sit lokale pengeinstitut, siger Steen Søndergaard.

Han bor med sin kone, Bodil, i det sydlige Aarhus. De har tre børn på 13, 17 og 19 år.

Steen Søndergaard er ansat i Middelfart Sparekasse pr. 1. marts. Frem til maj kører han parløb med Birger Thyrring Pedersen i afdelingen for at sikre den bedst mulige overlevering af opgaverne.

Reception fredag den 3. maj

Middelfart Sparekasse inviterer til reception fredag den 3. maj fra 13.30 til 16.30, hvor alle er inviteret forbi afdelingen på Nørre Allé 17 for at hilse på Steen Søndergaard og Birger Thyrring Pedersen.

Book et møde med Steen

Vil du høre om, hvad Steen og Middelfart Sparekasse kan gøre for dig? Så ring direkte til ham på tlf. 88 20 85 81 eller send ham en email på srs@midspar.dk.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os