Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi bliver en del af KONTANTEN-samarbejdet

Nu får du adgang til mere end 350 hæveautomater

30. august 2021

Brugen af penge i sin fysiske form – kontanter – er faldet støt gennem mange år. Under corona-krisen blev der for alvor sat skub i brugen af digitale penge i form af betalingskort og mobilapps, da mange butikker tydeligt opfordrede kunderne til at betale digitalt for at minimere den smitterisiko, der fulgte med kontanter, der bytter hænder.

Som en konsekvens af den faldende brug af kontanter er flere pengeinstitutter over hele landet gået sammen i et samarbejde, der har fået navnet KONTANTEN. Med virksomheden Nokas som omdrejningspunkt er vi gået sammen om kontanthåndtering, herunder levering af valuta, håndtering af kontant-automater mv.

En del af KONTANTEN fra 14. september

Vi indtræder i samarbejdet fra tirsdag 14. september, og du vil som privatkunde ikke mærke nogen forandringer her og nu. I vores afdelinger med kasse kan du naturligvis fortsat bruge kassen, og hæveautomaterne virker som altid.

Mange flere automater til samme pris

En fordel for dig er, at du efter 14. september kan bruge mange flere hæveautomater uden at skulle betale gebyr for at bruge en automat i et ”fremmed” pengeinstitut. Alle automater med ”KONTANTEN”-logoet kan du bruge til samme pris, som du bruger Middelfart Sparekasses hæveautomater. Du kan for øvrigt også indsætte kontanter i automaterne, hvis du har brug for det.

Se en oversigt over alle KONTANTEN-automater her

Har du spørgsmål, så tag fat i os

Hvis du oplever problemer med brug af en af pengeautomaterne i KONTANTEN samarbejdet, er NOKAS altid klar til at hjælpe dig – se deres kontaktoplysninger her

Læs mere
I vores hæveautomater kan du ordne meget af din daglige økonomi
Læs mere
Læs mere
Er du erhvervskunde? Læs mere om samarbejdet med Nokas
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os