Større tekst
- 100% +
Læs op

København

Velkommen til Jonas Knutzen

8. februar 2024

Efter to år i Danske Bank Private Banking er Jonas Knutzen skiftet til vores afdeling i København.

Det er ikke Jonas Knutzens første møde med Middelfart Sparekasse – han har nemlig arbejdet fem år i Sparekassens afdelinger i Hedensted og Vinding, inden drømmen om at bo i storbyen fik ham og kæresten til at rykke fra Jylland for at etablere sig i København.

Book et møde med Jonas her

Da muligheden for at kombinere livet i København med et job i Middelfart Sparekasse opstod, slog Jonas Knutzen til, og derfor kommer han nu til at have sin daglige gang på Kalvebod Brygge 45, hvor sparekassen har til huse.

Jeg valgte at vende tilbage til Middelfart Sparekasse, fordi det føltes helt rigtigt at komme ”hjem” igen. Og så er det en spændende udfordring at være med til at udvikle og etablere den nye afdeling i København, imens vi også er ved at etablere os privat.

Jeg er kommet fint i gang herovre, men jeg leder for eksempel stadig efter en fodboldklub, så jeg kan komme i gang med fodbold igen.

Book et møde med Jonas lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Jonas her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Jonas
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os