25 års-jubilar: Højst 10 år samme sted

8. februar 2019

Rudi Sønderskov Nielsen, erhvervskundechef i Middelfart Sparekasse i Fredericia, har rundet 25 år i sparekassen. Det markeres med en reception fredag den 22. februar.

Ikke mere end 10 år på den samme arbejdsplads. Det lovede Rudi Sønderskov Nielsen sig selv, da han i de sene 1970’ere satte foden på arbejdsmarkedet som elev i Danske Bank i Fredericia.

Han levede efter sin målsætning i først Danske Bank og siden Sydbank. Og det var også planen, da han tiltrådte i Middelfart Sparekasse i Fredericia den 1. januar 1994. Det første halve år var det da også lige ved at blive til et hurtigt farvel til den lille sparekasse, der havde tiltrukket ham efter at have været i to store, pengeinstitutter. Kulturchokket skulle lige fortage sig.

Så kom jeg til at holde af nærheden til kunderne og de decentrale beslutningsprocesser. Det var en spændende tid, hvor jeg var med til at bygge en næsten ny afdeling i Fredericia op, fortæller Rudi Sønderskov Nielsen.

Sparekassen er vokset fra 5 til 17 kolleger i Fredericia, og Rudi Sønderskov Nielsen måtte for mange år siden revurdere sin ambition om max. 10 år på samme arbejdsplads. Udfordringerne, udviklingen, friheden og kollegerne har holdt ham i sparekassen i nu 25 år.

Brænder for virksomhederne

I stort set hele sin karriere i finansbranchen har Rudi Sønderskov Nielsen primært arbejdet med erhvervskunder.

Man skal hele tiden finde løsninger, der passer til den enkelte virksomhed. Det gør det meget spændende at arbejde med erhvervskunder, siger han.

Lige så trofast han har været i forhold til erhvervskunderne, lige så trofast har han været i forhold til sin hjemby. I stort set alle årene fra 1977 til i dag har han arbejdet i Fredericia.

Jeg er fæstningsdreng, og holder af byen. Det er en dejlig by med skov, vand og masser af kulturtilbud. Min kone siger, at det tager lang tid at gå en tur gennem gågaden med mig, for jeg skal hilse på alle dem, vi møder. Det, synes jeg, er dejligt – og jeg bestemmer jo selv, hvor længe jeg står og snakker, siger Rudi Sønderskov Nielsen.

Snakke meget med mange håber han at få lejlighed til på fredag den 22. februar. Her inviterer Middelfart Sparekasse til reception i afdelingen på Prinsessegade 95 mellem 14 og 16 for at fejre 25-års jubilaren. Alle er velkomne til at kigge forbi og hilse på.

Rudi Sønderskov Nielsen

  • Erhvervskundechef i Middelfart Sparekasse i Fredericia. Har været i afdelingen siden 1. januar 1994
  • Bankelev i Danske Bank i 1977, arbejde siden i Sydbank, før han kom til Middelfart Sparekasse
  • Født og opvokset i Fredericia
  • Har to sønner på 30 og 26 år
  • Gift med Kirsten, der har en søn på 26 år
  • Rejser gerne til varme og fjerne himmelstrøg. Vietnam er på ønskelisten for 2019
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os