Større tekst
- 100% +
Læs op

Netbank erhverv - nye funktioner 23. november 2022

29. november 2022

Den 23. november kom der en opdatering til netbanken.

Herunder kan du se, hvilke nye funktioner der kom med opdateringen.

Godkendelse af flere betalingsfiler på én gang

I netbanken er det nu muligt at godkende flere betalingsfiler ad gangen. Så kan der nemt lægges flere filer op, der efterfølgende kan godkendes samlet i Aktiviteter. Bemærk at betalingsfiler nu er samlet i egen fane i Aktiviteter.

Ny sammentælling af posteringer til godkendelse

I netbanken er alle godkendelser samlet i Aktiviteter. Som noget nyt har vi netop implementeret en sammentælling af de filer, der er markeret. Det gør det nemt og hurtigt at få et samlet overblik over dagens betalinger.

Hvor langt er en betalingsfil fra at være godkendt?

Hvis en betalingsfil skal godkendes af flere i virksomheden, kan det nu nemt aflæses i Aktiviteter, hvem der har oprettet og godkendt betalingsfilen. Det er således blevet nemmere at danne overblik og følge op, hvis der mangler en godkendelse.

Hvem er modtager af en betaling?

Når en betaling eller en betalingsfil godkendes i Aktiviteter er det nu muligt at se hvem Modtager er på de enkelte betalinger, hvis modtager er gemt som fast kreditor. Egen posteringstekst vises nu også i Aktiviteter.

Nyt interval til posteringsoversigten

I posteringsoversigten er det muligt at sætte et interval for de posteringer, der ønskes vist. Som et nyt valg i menuen, kan der nu vælges intervallet ‘seneste 7 dage’.

Nu kan alle konti ses med et enkelt klik

Hvis der arbejdes med flere virksomheder samtidig på forsiden af netbanken, har vi netop tilføjet en ekstra knap, så kontooverblikket på alle de valgte virksomheder kan foldes ud og foldes ind med et enkelt klik.

Nu kan betalingsfiler også godkendes i mobilbanken

Hvis én af jeres medarbejdere har ansvaret for at godkende betalingsfiler, kan det nu også gøres på farten. Det er nu muligt at godkende betalingsfiler fra Aktiviteter i mobilbanken.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os