Større tekst
- 100% +
Læs op

Sten Gammelby går på pension

21. april 2022

Efter knap 42 år i Middelfart Sparekasse går rådgiver Sten Gammelby på pension.

Sten startede i Middelfart Sparekasse 1. juli 1979. Han har især beskæftiget sig med boligområdet og fungeret som rådgiver for hundredvis af boligkøbere gennem årene.

Mere tid til fritidsinteresser

Sten er en mangeårige tennis- og badmintonspiller, men der også er andet, som trækker i ham. Sten ser frem til at kunne spille en masse golf. En sport, Sten Gammelby tog til sig, da han rundede 50 år.

Græs under fødderne

Det er planen at komme ud og spille på flere fynske baner, men ellers vil han efter eget udsagn nok mest være at finde på grønsværen i Middelfart Golfklub.

Styr på grønsværen kommer der efter planen også derhjemme, hvor Sten Gammelby glæder sig til at have mere tid til at holde både hus og have.

Familien holder desuden af at rejse. Middelhavsområdet er en sikker favorit, og den kommende pensionist har en klar forventning om, at fremtiden vil bringe endnu flere gode stunder under sydens sol med sig.

Et vist vemod

Sten Gammelby er en mulighedernes mand og kommer næppe til at kede sig, når han stopper i Sparekassen, men det er ikke uden et vist vemod, at han vinker farvel til sit andet hjem gennem et helt arbejdsliv.

Det er ikke nogen sorgens dag, når jeg stopper. For jeg glæder mig til at få tid til alle de andre ting i tilværelsen, men Sparekassen har fyldt meget i mit liv, og jeg kommer til at savne kunderne og kollegerne helt vildt. Jeg har været enormt glad for at være her – og det er jeg stadig. Men det bliver også fedt at tage hul på et nyt kapitel, siger Sten Gammelby.

Kom til reception 29. april

Vi inviterer alle interesserede til afskedsreception for Sten i afdelingen i Havnegade 21 fredag den 29. april fra kl.13 til 16.

Læs mere om receptionen her.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os