Større tekst
- 100% +
Læs op

Sammenlægningen af Fanø og Middelfart Sparekasse er godkendt

23. februar 2023

Bestyrelserne i Fanø Sparekasse og Middelfart Sparekasse har indgået en sammenlægningsaftale, som er godkendt af de to sparekassers repræsentantskaber den 9. februar og af Finanstilsynet den 21. februar.

Det betyder, at kunder og medarbejdere i Fanø Sparekasse overgår til Middelfart Sparekasse. Det drejer sig om otte medarbejdere og ca. 3.200 kunder. Til sammenligning er vi i dag ca. 380 kolleger og 95.000 kunder i Middelfart Sparekasse.

Hvad betyder det for dig som kunde i Fanø Sparekasse?

Som kunde i Fanø Sparekasse, skal du ikke forvente de store forandringer her og nu. Sammenlægningen er formentlig først helt på plads i tredje kvartal 2023, hvorefter dine konti er flyttet fra Fanø Sparekasse til Middelfart Sparekasse.

Hvad sker der så nu?

Fanø Sparekasse fortsætter som hidtil, og de kollegaer, du plejer at møde i afdelingen, vil du også kunne møde fremover. Vi ændrer dog åbningstiderne, så det matcher de åbningstider, der er i Middelfart Sparekasse. Konkret betyder det, at der er rådgivningstid alle hverdage mellem kl. 8 og 18, og der er åbent for ekspedition i afdelingen alle hverdage mellem kl. 10 og 16.

Er du garant?

Hvis du er garant i Fanø Sparekasse, er du blevet inviteret til at deltage i Middelfart Sparekasses garantmøde i Kolding. Vi planlægger desuden at holde et informationsmøde på Fanø for alle interesserede kunder i løbet af foråret. Her kan du bl.a. møde Sparekassens ledelse og medarbejderne i Esbjerg/Fanø-afdelingen, ligesom vi fortæller mere om Middelfart Sparekasse.

Mere information følger, når vi har den endelige dato for arrangementet.

Aftaler og vilkår fortsætter

De aftaler og vilkår, du har i Fanø Sparekasse i dag, fortsætter uændret, indtil du får andet at vide. Det gælder både dine konti og eventuelle lån, forsikringer, pensionsordninger, depoter mv.

Har du betalingskort, fungerer de også, som de plejer, og med din nuværende pinkode. Udløber kortet, får du automatisk tilsendt et nyt fra Fanø Sparekasse, indtil overgangen til Middelfart Sparekasse er gennemført.

Har du spørgsmål?

Du er naturligvis velkommen til at kontakte kollegaerne på Fanø på telefon 75 16 25 66 eller e-mail fanoespk@fanoespk.dk, hvis du har spørgsmål.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os