Større tekst
- 100% +
Læs op

Investeringskonto FRI

Giv din opsparing et boost

12. januar 2024

Vil du gerne i gang med at investere din opsparing, men synes du, at det virker besværligt og uoverskueligt at komme i gang? Så er en Investeringskonto FRI måske noget for dig. 

Vi  har nemlig fjernet alt bøvlet, der normalt er forbundet med at investere, og du har friheden til at indbetale og hæve penge på kontoen, når du vil. 

  • Automatiske investeringer: Lad dine penge arbejde for dig med automatisk indbetaling og geninvestering af udbytte
  • Ingen kurtage: Spar penge uden besvær – ingen omkostninger til depot og ingen kurtage når du handler
  • Vælg mellem otte fonde: Vælg mellem otte forskellige fonde, skræddersyet til din risiko og tidshorisont
  • Automatisk indberetning til SKAT: Vi sørger for indberetningen.

Frihed til at investere, som du vil, og når du vil

Du kan indbetale og hæve penge uden besvær, og når det passer dig. Du vælger selv, hvor meget og hvor ofte du vil sætte penge ind på kontoen. Og du har også friheden til at hæve pengene igen, når du har brug for det.

Løbende indbetalinger booster din opsparing

Du bestemmer selv, om du bare vil overføre til kontoen, når du har lyst, eller om du foretrækker en automatisk overførsel, fx hver måned.

Hvis du fx har en startinvestering på 10.000 kr. og løbende indbetaler 2.500 kr. om måneden i 20 år, så kan du nå en formue på 1.002.166 kr. efter 20 år.

Eksemplet her er baseret på afkastudviklingen i en investeringsprofil sammensat af 65 pct. aktier og 35 pct. obligationer, hvor det gennemsnitlige årlige afkast har været 5,2 pct. gennem de seneste 20 år.

Automatisk investering

Investeringskonto FRI sørger automatisk for at investere dine indbetalinger og geninvestere udbytter. Du behøver ikke bekymre dig om at følge markedet tæt eller træffe daglige beslutninger. Vi sørger for, at dine penge arbejder for dig.

Du betaler ikke kurtage eller depotgebyr

Vi har fjernet depotgebyrer og kurtage ved handel med værdipapirer på Investeringskonto FRI. Du kan altså investere uden unødvendige omkostninger og fokusere på at booste din opsparing.

Forskellige fonde til forskellige behov

Før du går i gang med at investere, skal du først finde ud af, hvilken fond der passer bedst til dig. Investeringskonto FRI har forskellige fonde at vælge imellem. Din rådgiver laver en anbefaling til dig på baggrund af din tidshorisont og risikovillighed. Og herefter er det bare om at gå i gang.

Sådan kommer du i gang

Kontakt din rådgiver, så I sammen kan afklare, hvilken pulje der er den rigtige for dig. Herefter opretter din rådgiver din Investeringskonto FRI, og du kan følge med i din netbank og mobilbank.

Beslut dig for, om du bare vil overføre penge til din Investeringskonto FRI, når du har lyst, eller om der automatisk skal overføres et beløb, hver måned.

Book et møde med din rådgiver Bliv ringet op af din rådgiver
Prøv beregneren
Får du for lidt ud af din opsparing?
Læs mere
Læs mere her
Vil du vide mere om Investeringskonto FRI?
Læs mere
Bliv klogere her
Er en Aktiesparekonto noget for dig?
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os