Modtagere af Middelfart Sparekasses studielegat i foråret 2015.
Print Friendly, PDF & Email

I Middelfart Sparekasse er vi altid interesserede i spændende projekter, der gavner og hjælper andre. Derfor uddeler vi hvert år studielegater, hvor vi støtter unge studerende i deres drømme om at rejse til udlandet for at studere. Under deres ophold fortæller de studerende om deres oplevelser på vores blog.

Der er både geografisk og studiemæssigt store forskelle på, hvor støtten går hen.

Studielegater 1. halvår 2015

Følgende studerende har modtaget vores studielegater:

Anna Møller Christensen blev student fra Middelfart Gymnasium i sommeren 2014. Denne sommer flyver hun over Atlanten, når hun i august 2015 påbegynder sin 4-årige bacheloruddannelse med hovedfag i rytmisk sang på musikskolen Berklee College of Music i Bosten, USA. Her vil Anna udbygge sin faglighed og specialisere sig inden for de aspekter af musikken, hun finder allermest interessante.

Kent Aoyama Eskildsen har i forbindelse med sin kandidatuddannelse ’Development and International Relations’ ved Aalborg Universitet fået en praktikplads på den Danske Ambassade i Japan. Opholdet giver Kent en indsigt i, hvordan man agerer i forhold til statslige institutioner samt en praktisk forståelse af den teoretiske viden, han har opbygget på universitetet. Med en dansk far og en japansk mor har Kent en simpel vision: han ønsker at bidrage til at skabe en verden med tættere relationer.

Cecilie Hjaltelin er netop påbegyndt sit 5. semester på VIA University College, pædagoguddannelsen Jydsk i Aarhus og påbegynder i august måned et praktikophold i Norge på ’Familiesenteret Kolstad Barnehage, Barne- og familietjenesten’. Cecilie ønsker at udbygge sine pædagogiske evner i sit ophold, så hun fremadrettet kan være med til at gøre en forskel for børn og unge i udsatte situationer.

Studielegater 2. halvår 2015

Følgende studerende har modtaget vores studielegater:

Anette Lilleøre skal fire måneder til canadiske Ottawa som sidste del af bachelordelen af hendes antropologistudie ved Aarhus Universitet. Her er målet både at forbedre engelskkundskaberne og give cv’et et internationalt pift.

Michelle Holst skal seks måneder til thailandske Koh Phangan, for at supplere sin kommunikationsuddannelse ved DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Michelle drømmer om at blive iværksætter, og i Thailand skal hun stifte bekendtskab med begrebet ”socialt iværksætteri” hos virksomheden Samma Karuna, hvor hun også skal arbejde med events og kommunikation.

Henriette Troelsgaard Pedersen er specialestuderende i kriminologi ved Aalborg Universitet. Hun skal fem måneder til San Fransisco for i forbindelse med sit speciale at undersøge, om amerikansk forskning i kriminalitetsforebyggelse kan overføres til Danmark.

Følg legatmodtagerne på Sparekassens blog – klik her

Læs mere om Middelfart Sparekasses studielegat – klik her

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.