Legat2014
Print Friendly, PDF & Email

I Middelfart Sparekasse er vi altid interesserede i spændende projekter, der gavner og hjælper andre. Derfor uddeler vi hvert år studielegater, hvor vi støtter unge studerende i deres drømme om at rejse til udlandet for at studere. Under deres ophold fortæller de studerende om deres oplevelser på vores blog.

Studielegater 1. halvår 2014

Følgende studerende har modtaget vores studielegater:

Ida Højlund Rasmussen studerer på Arkitekthøjskolen i Aarhus. Hun rejser til Jerusalem i Israel til oktober, hvor hun skal tilbringe sit 5. semester af uddannelsen. Ida håber, at udenlandsopholdet kan give hende nye perspektiver inden for hendes felt, et godt gedigent kulturchok og nye venskaber fra hele verden.

Christoffer Jul Elben er finansstuderende på Erhvervsakademi Aarhus og er i forbindelse med hans 3. semester blevet optaget på Chestnut Hill College i Philadelphia, USA. En af Christoffers ambitioner er at blive en del af skolens LENS-program. Et program, der hjælper mindre bemidlede og børn i det nære samfund.

Sophie-Amalie Halling Haastrup studerer Kinastudier på Københavns Universitet. Hun rejser til Beijing i Kina på sit 3. semester og glæder sig til at suge den kinesiske kultur til sig. Hun er allerede mentalt på vej mod den kinesiske mur, den anderledes natur og til mødet med de mange millioner af fremmedtalende mennesker.
Vi ønsker Ida, Christoffer og Sophie-Amalie en rigtig god tur og glæder os til at følge deres oplevelser på vores blog. Du kan læse Sophie-Amalies første indlæg lige her.

Studielegater 2. halvår 2014

Følgende studerende har modtaget vores studielegater:

Diana Brandt studerer branding og marketing management på TEKO i Herning og er blevet optaget på The Manhattan Institute og Management i New York. Diana har blandt andet valgt at studere i New York, da hun gerne vil bruge sine evner inden for fotografering, filmning og NLP.

Sebastian Kersting studerer på Copenhagen Business School (CBS) og er blevet optaget på et eftertragtet trekontinentalt eliteprogram, GLOBE, der kombinerer 54 studerende fra henholdsvis Danmark, USA og Hong Kong. Sebastians første semester foregår på CBS i Danmark, andet semester kommer til at foregå på Chinese University of Shanghai efterfulgt af det tredje semester på University of Northern Carolina.

Nanna Lykkegaard Therkelsen studerer jura i København og er blevet udvalgt som praktikant på Den Kongelige Danske Ambassade i Berlin, hvor hun skal fungere som en del af energi- og miljøteamet i eksportrådgivningen. Som praktikant skal hun følge afdelingens leder og specielt hjælpe med juridisk rådgivning, som flere danske virksomheder efterspørger, når de forsøger at etablere sig på det tyske marked.

  • Følg legatmodtagerne på vores blog – klik her

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.