Studielegat 2011
Print Friendly, PDF & Email

I Middelfart Sparekasse uddeler vi studielegater én gang om året, og i 2011 gik de 5 legater á 10.000 kroner til følgende modtagere (Fra venstre):

Signe Jørgensen tog et semester af sin bachelor i Linguistics and Social Anthropology på University of Edinburgh i Skotland.

Juliane Graff Daugaard, der fik et scholarship ved University of Minnesota i USA. Her studerede hun på universitetet og spillede for deres volleyballhold. Juliane er landsholdsspiller på det danske damelandshold i volleyball.

Lisbeth Hansen, der læste til grafisk designer på Marbella Design Academy i Spanien.

Anne Ovesen, der siden sommeren 2010 har studeret Kinastudier på Københavns Universitet, og valgte at tage sit 3. semester i Kina.

Lars Emil Lamm Nielsen, der studerer til civilingeniør i robotteknologi på Syddansk Universitet i Odense. Lars søgte optagelse på Columbia University i New York, hvor han ville specialisere sig inden for kunstig intelligens.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.