Tøjhuset Fredericia
Print Friendly, PDF & Email

Tøjhuset, Fredericia Live Scene

Tøjhuset er Fredericias livescene, hvor der afvikles ca. 200 årlige koncerter eller andre arrangementer. Alle arrangementer afholdes af husets mange fantastiske frivillige, der enten er tilknyttet Tøjhuset eller andre foreninger, der er brugere af huset.Tøjhuset er et hyggeligt spillested med en koncertsal m. balkon samt en bar/cafe. Programmet repræsenterer en bred vifte af genrer, der henvender sig til både det unge og det ældre publikum, samt alt derimellem.

Du finder Tøjhuset her

Tøjhuset, Gothersgade 34, 7000 Fredericia

Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du rabat

Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du din billet til medlemspris. For at opnå rabatten, skal du købe din billet i forsalg til medlemspris inden koncerten. Husk at fremvise dit personlige betalingskort fra Sparekassen sammen med billetten ved indgangen.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.