Ditlevsdal Bisonfarm 2019
Print Friendly, PDF & Email

Oplev Ditlevsdal Bison Farm – Europas største bisonfarm med knap 400 amerikanske bisonokser. På en guidet tur kommer du ud i prærievogn sammen med en dygtig guide, der fortæller om bisonokserne, deres adfærd og sjove historier fra en anderledes hverdag.

Hver fredag og lørdag kan du komme med på en guidet tur. I ugerne 28 til og med 32 er der et specielt sommerprogram. Læs mere og se tider via knappen herunder.

Rabat med Middelfart Sparekasse

Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du halv pris på en guidet tur ud blandt bisonokserne. Normalprisen er 60 kr. pr voksen og 40 kr. for børn 3-10 år. Rabatten gælder alle personer i din husstand. Alt du skal gøre er at fremvise dit personlige betalingskort fra Middelfart Sparekasse, når du køber din billet.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.