Den Historiske Miniby 2019
Print Friendly, PDF & Email

Oplev Fredericia anno 1849 genskabt i størrelsesforholdet 1:10. En hyldest til det sejrrige udfald den 6. juli 1849. Den Historiske Miniby viser Frederica som fæstningsby med hele voldanlægget og de lige gader, som gjorde, at man kunne skyde i hele byens længde. Absolut et besøg værd for både store og små.

Tag Madsbytoget fra Madsby Legepark

Man kan tage det lille minitog fra Madsby Legepark til Den Historiske Miniby. Toget kører fra Madsby Legepark igennem områdets smukke grønne arealer til Den Historiske Miniby og Fredericia Idrætscenter. Herefter går turen tilbage mod Legeparken. Undervejs på turen skal I holde godt øje med naturen. Der er masser af dyr at kigge på.

Se priser og afgangstider – klik her

Rabat med Middelfart Sparekasse

Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får børn gratis adgang til Den Historiske Miniby. Rabatten gælder alle børn i husstanden. Alt du skal gøre, er at fremvise dit personlige betalingskort fra Middelfart Sparekasse, når du køber din billet.

  • Normalpris: Voksne: 40 kr. / Børn: 25 kr. (Børn 0-3 år gratis)

Læs mere om Den Historiske Miniby – klik her

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.