Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Kan du strikke? Eller har du garn liggende, du ikke bruger? Aflevér garn og hjemmestrikkede huer i Middelfart Sparekasse i Odense, Svendborg, Strib eller Middelfart – det varmer!

Initiativtageren bag et nyt indsamlingsprojekt til glæde for kræftramte er den fynske Christine Landry Brandt. Tiltaget kalder hun for ”Kemoknit”, hvor hun indsamler hjemmestrikkede huer, hatte og kasketter fra hele Fyn til kræftpatienter på OUH. Også garnruller og garnrester er mere end velkomne. Christine har nemlig allieret sig med strikkeklubber rundt på øen, som forvandler garnet til flotte huer.

Læs mere om Kemoknits fødsel i Christines blogindlæg og hør om de mange reaktioner hun har modtaget og om fremtidsdrømme for projektet her:

Aflevér garn og huer i Middelfart Sparekasse

Initiativet er nu nået til Middelfart Sparekasse. I Sparekassens filialer i Middelfart, Strib, Odense og Svendborg er der nu opsat kurve, hvor alle har mulighed for at aflevere garn og hjemmelavet hovedbeklædning.

Indsamlingen begynder mandag den 3. oktober som startskud til ”Lyserød Lørdag” lørdag den 8. oktober, hvor hele Danmark samler ind til bekæmpelse af brystkræft. Men du kan allerede nu aflevere garn og hjemmestrikkede huer i Middelfart Sparekasse. Indsamlingen af garn og hovedbeklædning fortsætter efterfølgende i Sparekassens fynske filialer.

Kemoknit er et frivilligt initiativ og er non-profit.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her