Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Det er med Middelfart Sparekasse i ryggen, at fodboldklubben Vatanspor fortsætter kampen for at rykke op i 2. division for første gang i klubbens historie.

Sparekassen er ny sponsor for fodboldklubben, og derfor kan Sparekassens logo ses på ryggen af holdets trøjer – forhåbentlig får mange modstandere Sparekassen at se, når spillerne løber fra dem.

“Vatanspor er i sammenligning med de fleste andre fodboldklubber i Aarhus ganske ung. Det kender vi godt, for det er ikke mere end tre år siden, Middelfart Sparekasse åbnede afdeling her. Ligesom Vatanspor går det også forrygende for os, og vi har allerede fået mange kunder, siger Flemming Kristensen, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Aarhus.

Han mener, at klubbens indsats med at integrere mange forskellige nationaliteter i én klub fortjener opbakning.

“Klubben yder en stor social indsats, og at det samtidig kan krydres med sportslig succes, er bare flot”, siger Flemming Kristensen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.