Med en straksoverførsel en pengene på modtagerne konto i løbet af få sekunder
Print Friendly, PDF & Email

Med straksoverførsel – eller straksclearing, som det også kaldes – har du mulighed for at overføre dine penge hurtigere på netbank og mobilbank. På få minutter efter at du har foretaget overførselen, er pengene på modtagers konto.

Straksoverførsel kan anvendes døgnet rundt alle ugens dage hele året rundt.

Hvad kan du med en straksoverførsel

  • Du kan overføre døgnet rundt hele året fra din net- eller mobilbank
  • Når du benytter NemID i netbank, kan du overføre helt op til 500.000 kr.
  • Modtager har pengene på sin konto med det samme
  • Du kan overføre i danske kroner og til konti i både dit eget samt andre danske pengeinstitutter.

Spørgsmål og svar om straksoverførsel

Du laver en straksoverførsel ved aktivt at vælge dette i din mobil- eller netbank. Vælger du det ikke aktivt, overføres pengene som en sammedagsoverførsel. Ved en sammedagsoverførsel overføres pengene til modtager samme dag, hvis du bare har godkendt overførsel inden kl. 12:45 samme dag og næste hverdag, hvis du har godkendt overførslen efter kl. 12:45.

Har du først gennemført en straksoverførsel, er det desværre ikke muligt at fortryde den. Du kan se om den er gået igennem ved at kontrollere bevægelserne på din konto i mobil- eller netbank.

Hvis der ikke er dækning på din konto, eller hvis modtagers konto er spærret for indbetalinger – fx en pensionsordning – kan din overførsel blive afvist.

Standardoverførsel

Beløbet udveksles mellem pengeinstitutterne om natten og er fremme hos modtageren den næstfølgende bankdag (hvis overførslen er gennemført på en bankdag inden kl. 19:30).

Sammedagsoverførsel

Beløbet udveksles mellem pengeinstitutterne 3 gange i dagtimerne og er fremme hos modtageren samme dag (hvis overførslen er gennemført på en bankdag inden kl. 12:45).

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.