NemID direkte på din smartphone med den nye nøgleapp
Print Friendly, PDF & Email

Du kan nu få dit NemID direkte på din smartphone eller tablet med den nye NemID nøgleapp.

Finans Danmark, den offentlige sektor og de danske banker er gået sammen om den nye NemID nøgleapp, der er et nemt, sikkert og bekvemt supplement til dit NemID nøglekort.

Med den nye app slipper du for at have dit nøglekort med på farten og bruger i stedet nøgleappen. Når du vælger at bruge din NemID nøgleapp på hjemmesider og i apps, får du en meddelelse på din smartphone eller tablet med en anmodning, som du godkender med et swipe.

Med nøgleappen behøver du ikke at lede efter nøgler på nøglekortet og du løber aldrig tør for nøgler.

Fordele ved nøgleappen

  • Du godkender med et swipe i stedet for at indtaste en nøgle
  • Kan anvendes alle steder, du normalt anvender NemID
  • Lige så sikker som nøglekortet
  • Kan tilknyttes på op til tre af dine mobile enheder

Så let kommer du igang

Hent appen i enten App Store eller Google Play.

Første gang du åbner nøgleappen, skal du bruge dit nøglekort til at aktivere den. Du vil af hensyn til sikkerheden blive bedt om at indtaste en nøgle fra dit nøglekort to gange med en mellemliggende venteperiode på en time.

Når du har gjort det, skal du vælge en firecifret kode, som du bruger, når du åbner nøgleappen. Du kan også vælge at tilknytte fingeraftryksgenkendelse, Touch ID eller Face ID, hvis din smartphone understøtter teknologien. Derefter er nøgleappen klar til brug.

Hvis du logger på netbank med en medarbejderID, skal du hente app’en “NemID til Bank.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.