MobilePay Box
Print Friendly, PDF & Email

Nu bliver det lettere at holde styr på titusindvis af klassekasser, madklubkasser, bødekasser og andre fælleskasser med den nye digitale løsning MobilePay Box.

Hvis du står for økonomien i din datters klassekasse eller fodboldholdets sodavandskasse, ved du, at det kan være besværligt. Pengene blandes let sammen med din private økonomi og skal redes ud igen.

Det problem løser MobilePay med det nye produkt MobilePay Box. Det er et univers i MobilePay appen, hvor du på under et minut kan oprette en fælleskasse. Det gør du på få sekunder og får samtidig tildelt et Box-ID, som andre MobilePay-brugere nemt kan sende penge til.

Nu kan du overskue, hvem der har fået betalt for den hyggelige grillaften med de store bøffer. Når pengene skal bruges, kan du nemt overføre dem ved enten at handle i en butik, overføre til en anden bruger eller overføre til din egen konto, hvis du har købt varer for fælleskassen herfra.

Oprettelse gratis – gebyr på indbetalinger fra nytår

  • Det er gratis at oprette en box.
  • Du kan oprette op til tre bokse.
  • Kun én person kan administrere den oprettede boks.
  • Der kan maximalt indbetales 15.000 kr. til en MobilePay Box pr. kalenderår.

I 2018 er brugen af MobilePay Box gratis, men fra nytår vil der være et gebyr på 15 kroner, hvis en MobilePay Box når 1.000 kr. i indbetalt sum. Derefter igen for hver 1.000 kr. Hvis der fx kun indsamles 928 kr., er det en gratis omgang for fælleskassens medlemmer.

Opret og del MobilePay Box

Betal til MobilePay Box

Udbetal fra MobilePay Box

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.